Als zakelijke klant kunt u bij TIKS horloge onderhoud en reparatie terecht met alle soorten horlogereparaties. Het grootste deel van de horloges kan zonder problemen gerepareerd of gereviseerd worden. Een enkele keer kan het voorkomen dat een onderdeel niet geleverd kan worden of niet meer leverbaar is. In dit geval zal er altijd overlegd worden over de mogelijkheden voor reparatie binnen TIKS, of een reparatie via de officiële merkdealer.

Zakelijke klanten

Bij TIKS bent u altijd op de hoogte van de status van uw reparaties. Via een online administratiesysteem kunt u inloggen en uw reparaties die hier aanwezig zijn inzien. Hierdoor is er transparantie binnen het bedrijf en weten u en uw klanten waar u aan toe bent.

Altijd online op de hoogte van de reparatiestatus!
gallery/foto25
Elk horloge een persoonlijk verhaal 

Elke horlogereparatie die bij u binnen komt heeft zijn eigen verhaal. De klant zal zijn of haar eigen wensen hebben en op verschillende manieren waarde hechten aan hun horloge. TIKS repareert horloges deskundig en levert ze netjes af. Bij elke gerepareerd horloge krijgt de klant een reparatiekaartje met daarop de omschrijving van de reparatie en de eventuele garantietermijn op deze reparatie.

 

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van horlogereparatie binnen TIKS?

Neem dan contact op via het contactformulier of via het telefoonnummer 06-214 73 890